بهترین منابع آموزش و یادگیری سالیدورک

146

در این مقاله قصد داریم بهترین منابع موجود جهت یادگیری و آموزش سالیدورک را به شما معرفی کنیم. روش های آموزشی سالیدورک بصورت کلی به چند دسته بندی تقسیم میشوند. کلاس های حضوری و آنلاین، کتاب های آموزشی و پکیج های ویدئویی.

قبل از آنکه سراغ مزایا و معایب هر کدام از این روش ها بریم، بیایید اول نرم افزار سالیدورک را معرفی کنیم و با محیط های آن آشنا شویم. اولین سوالی که پیش می آید این است که نرم افزار سالیدورک چیست و کاربرد آن کجاها هستش؟ در پاسخ به این سوال بصورت مختضر باید بگوییم نرم افزار سالیدورک جزو نرم افزارهای پرکاربرد در زمینه طراحی و مدلسازی قطعات صنعتی میباشد که قابلیت های زیادی دارد. همچنین نرم افزار سالیدورک امکان تحلیل و شبیه سازی قطعات و کد گیری جهت ماشینکاری قطعات را نیز دارد. این نرم افزار در صنایع مختلف مانند هوافضا، خودرو سازی، ماشین سازی، قالب سازی، پزشکی، الکتریکی و صنایع دفاعی مورد استفاده قرار می گیرد.

مزایای نرم افزار سالیدورک

از مزایای نرم افزار سالیدورک در مقایسه با نرم افزار های طراحی قطعات صنعتی به کمک کامپیوتر می توانیم رابطه کاربری مناسب، ارتباط تعامل با نرم افزارهای ماشین کاری و شبیه سازی را نام ببریم. ای نرم افزار به دلیل دارا بودن محیط های مختلف میتوان فرآیند طراحی تا ساخت را بصورت کامل در این نرم افزار پیاده سازی کرد.

محیط های کاری سالیدورک

محیط های کاری سالیدورک

محیط های اصلی این نرم افزار جهت یادگیری سالیدورک عبارتند از:

  • محیط Sketch: که قابلیت طراحی بصورت دو بعدی را در این محیط داریم.
  • محیط Feature: امکان تبدیل طرح های دو بعدی به حجم های سه بعدی را در این محیط داریم.
  • محیط Surface: قابلیت طراحی قطعات با سطوح پیچیده را با استفاده از دستورات این محیط داریم.
  • محیط Sheet metal: محیط شیت متال یا همان ورقکاری در سالیدورک امکان مدلسازی قطعات ورق با خم های موجود را داریم.
  • محیط Mold: در این محیط میتوانیم مدلسازی قطعات قالب های مختلف مانند قالب های تزریق پلاستیک را انجام دهیم.
  • محیط Assembly: در این محیط میتوانیم قطعات مدلسازی شده را با استفاده از قید ها مونتاژ کنیم.
  • محیط Drawing: با استفاده از ابزارهای این محیط امکان ایجاد نقشه های مهندسی از قطعات و مجموعه های مونتاژی را داریم.
  • محیط Simulation: در این محیط امکان شبیه سازی تحلیل های مختلف مهندسی از قبیل تحلیل های استاتیکی و دینامیکی می باشد.
  • محیط Motion Study: با استفاده دستورات این محیط امکان متحرک سازی مجموعه ها در سالیدورک می باشد.

همانطور که گفتیم منابع مختلفی جهت آموزش این محیط ها موجود هستش که در ادامه مزایا و معایب هر کدام از این روش ها با هم مورد بررسی قرار می دهیم.

کلاس های آموزشی سالیدورک

کلاس های آموزشی این نرم افزار بصورت حضوری و آنلاین به دو دسته بندی تقسیم می شوند. دوره های آموزش سالیدورک مقدماتی و دوره های پیشرفته. دوره های آموزشی در گذشته به دلیل نبود منابع کافی آموزشی جزو تنها گزینه انتخابی دانشجو ها بود اما امروزه کلاس ها و دوره های آموزشی به دلیل معایب زیاد مانند صرف کردن هزینه بالاتر نسبت به روش دیگر و اتلاف وقت برای رفت و آمد به کلاس طرفدار زیادی ندارند. اما از طرف دیگر به دلیل تعامل با مدرس سطح یادگیری در این روش بالا می باشد. از طرفی دیگر خیلی از دانشجویان دریافت یک مدرک معتبر در پایان دوره را از مزایای این روش از آموزش می دانند.

کتاب های آموزشی سالیدورک

روش بعدی استفاده از کتاب ها بصورت فیزیکی و دیجیتالی میباشد. با توجه به تعداد زیاد کتاب های آموزشی در زمینه آموزش سالیدورک مقدماتی و پیشرفته این روش طرفدارهای زیادی دارد. یکسری از منابع آموزش بصورت کتاب، رایگان در اختیار عموم قرار گرفته است اما مشکل اساسی این روش زمانبر بودن آموزش و در دسترس نبودن مدرس در زمان برخورد با مشکل و داشتن سوال می باشد. یکی از منابع آموزشی سالیدورک خود tutorials این نرم افزار است که به زبان اصلی قسمت ها و دستورات مختلف را آموزش داده است که در زمان نصب نرم افزار سالیدورک در قسمت Help و یا در اینترت قابل دسترس می باشد.

پکیج های آموزش ویدئویی سالیدورک

منبع آخری که میخواهیم به شما معرفی کنیم استفاده از پکیج های ویدئویی آموزش نرم افزار سالیدورک می باشد که بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. از مزایای این روش سرعت بالای یادگیری نسبت به یادگیری سالیدورک از طریق کتاب و امکان تکرار بیشتر یک مبحث نسبت به کلاس های حضوری و آنلاین می باشد. از معایب این روش باز نیز عدم تعامل با مدرس می باشد که در صورت بروز مشکل در زمان یادگیری امکان پرسش و پاسخ با مدرس نمی باشد.

مرجع آموزشی مکتبی نو با استفاده از متد آموزشی نوین به تولید پکیج های آموزش سالیدورک همراه با پشتیبانی مستقیم مدرس کرده است که دانشجو در زمان یادگیری نرم افزار امکان ارتباط با مدرس جهت رفع اشکال و پرسش و پاسخ را دارد. همچنین در پایان آموزش امکان صدور گواهی نامه معتبر برای دانشجو می باشد.

۱۰۰%
  • عالی
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

1 × پنج =