افزایش ضریب هوشی و یادگیری یک نوع موسیقی

410

مطالعات نشان داده است که یادگیری یک نوع موسیقی ضریب هوشی شما را ۱۰ درصد افزایش می‌دهد.

بر اساس مطالعه جدیدی که روی بیش از ۴۶۰۰ داوطلب انجام شده است، یادگیری نوعی موسیقی ضریب هوشی بالاتری را به شما می دهد.

محققان طبق تحقیقات جدید ادعا کرده‌­اند که یادگیری نواختن یک ساز موسیقی هوش را ۱۰ درصد افزایش می‌دهد.

موسیقی و هوش

موسیقی و هوش

در یک مطالعه شش ماهه که با همکاری DIYS.com انجام شد، بزرگ‌ترین جامعه DIY جهان، ۴۶۹۴ داوطلب سرگرمی جدیدی را برای انجام فعالیت در هنگام قرنطینه ویروس کرونا انتخاب کردند. از جمله سرگرمی­‌های انتخاب شده می‌توان به بافتن، ورزش و یادگیری ساز اشاره کرد.

داوطلبان پس از آن‌که طبق فعالیت انتخابی خود گروه­ بندی شدند، یک آزمون ضریب هوشی را انجام دادند. پس از شش ماه، آنها مجددا آزمایش شدند و محققان امتیازات را به صورت میانگین دسته بندی کردند.

بیش‌ترین افزایش ضریب هوشی مربوط به سازندگان موسیقی بوده است که به طور متوسط ۹.۷۱ درصد افزایش داشته است.

قبل از استفاده از ساز، میانگین ضریب هوشی نوازندگان جدید ۱۰۳ بود. وقتی که شش ماه بعد دوباره آزمایش شدند، به ۱۱۳ افزایش یافته بود. نمرات آزمون‌­های ضریب هوشی، که برای اندازه گیری مهارت­‌های مختلف استفاده می‌شود به طور متوسط ۱۰۰ است.

موسیقی سازی سرگرمی‌­های دیگری از جمله بافندگی را مغلوب کرد، که بطور میانگین امتیاز آن ۹.۶۸ درصد نسبت به بافندگی، ۳۷.۷ در ورزش و ۷.۷ در خواندن بیش‌تر بود.

بر اساس این مطالعه، محبوب‌ترین ساز گیتار بود که ۳۱ درصد از داوطلبان یادگیری آن را انتخاب کردند.

تاثیرات نواختن ساز به طور گسترده‌ای مورد مطالعه قرار گرفته است. Ted Talk در سال ۲۰۱۴ توسط محقق، آنیتا کالینز در زمینه رشد مغز و یادگیری موسیقی ارائه شد که بیش از ۱۰ میلیون بار مشاهده شده است، که توضیح می دهد چرا ” fireworks ” هنگام نواختن در مغز نوازندگان از بین می‌رود.

کالینز توضیح می‌دهد وقتی نوازنده‌ای ساز می‌زند، دانشمندان علوم مغز و اعصاب هنگام پردازش اطلاعات مختلف در” توالی‌های پیچیده، بهم پیوسته و به طرز حیرت انگیز سریع” ، نور چندین ناحیه از مغز روشن می‌شود.
همچنین کالینز افزود: ” اجرای یک موسیقی برای مغز معادل یک تمرین همه جانبه برای بدن است”.
یک مطالعه جدیدتر، به رهبری متخصصان دانشکده پزشکی دانشگاه استنفورد، نشان داد که نوازندگانی که از سن جوانی شروع به نواختن ساز می‌کنند، ارتباطات مغزی بیش‌تری دارند.
همچنین محققان با استفاده از مجموعه‌ای متشکل از ۱۵۳ نوازنده و غیر نوازنده، تفاوت چشم‌گیری در ساختار مغز در نوازندگان پیدا کردند. این تیم همچنین دریافت که کسانی که از سنین جوانی شروع به نواختن می‌کنند، از مغز قوی‌تری نسبت به کسانی که در سال‌های بعد از آنها شروع می‌کنند برخوردارند.
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پنج × 1 =