۷ ویژگی بسیار مهم روانشناس خوب که از آن بی خبرید!

29

راستش را بخواهید، پیدا کردن بهترین کلینیک روانشناسی در تهران یا هر شهر دیگری سخت است. زیرا کافی است با یک جستجوی ساده در اینترنت لیستی از صدها روانشناس و مشاور را مشاهده کنید که همگی خود را صالح می دانند و برخی از آنها فکر می کنند بهترین روانشناس تهران، ایران و حتی جهان هستند. اما وقتی به رزومه برخی از این افراد نگاه می کنید، متوجه می شوید که رزومه خاصی ندارند (برای مثال معلوم نیست از چه دانشگاهی فارغ التحصیل شده اند یا سوابق علمی و پژوهشی آنها چه بوده است؟ به همین دلیل در این مقاله قصد داریم شما را با ۷ ویژگی بسیار مهم بهترین کلینیک روانشناسی در تهران آشنا کنیم با ما همراه باشید.

ویژگی بهترین دکتر روانشناس در تهران

ویژگی بهترین دکتر روانشناس در تهران

  1. یک روان درمانگر خوب باید دارای صلاحیت علمی باشد. یکی از در دسترس ترین روش ها برای تایید صلاحیت روانشناس، داشتن مجوز از سازمان روانشناسی است. البته به یاد داشته باشید داشتن مجوز حداقل صلاحیت یک روان درمانگر خوب است و فردی که دارای مجوز از سازمان نظام است لزوماً متخصص درمانگر نیست.
  2. مشاور باید به اندازه کافی آگاه و با تجربه باشد تا به شما در حل مشکلاتتان کمک کند، بدون اینکه بیش از حد هیجان زده شود و در مورد مشکلات شما بشنود. البته ممکن است با مشاوری مواجه شوید که آموزش یا تجربه لازم برای کمک به شما را نداشته باشد. در این صورت لازم است این واقعیت را با شما در میان بگذاریم.
  3. درمانگر روند درمان و چگونگی بهره مندی از آن را توضیح می دهد، اما تضمین نمی کند که شما موفق خواهید بود و “تمام مشکلات شما حل خواهد شد”. واقعیت این است که هیچ کس ، نه شما و نه درمانگر، نمی تواند چنین تضمینی بدهد.
  4. مشاور همیشه روی شما متمرکز است و با شما حرفه ای برخورد می کند. قبل از هر جلسه، یادداشت ها یا موارد رفتاری جلسات قبلی را مرور می کند و برای دیدار با شما آماده می شود. او معمولاً قرار ملاقات شما را به خاطر می‌آورد، به موقع در کلینیک حاضر می‌شود و با انجام کارهایی مانند پاسخ ندادن به تلفن، چک کردن ایمیل، یا حواس‌پرتی در طول جلسات درمانی نشان می‌دهد که به او اهمیت می‌دهد. او معمولاً قرار ملاقات شما را به خاطر می‌آورد، به موقع در کلینیک حاضر می‌شود و با انجام کارهایی مانند پاسخ ندادن به تلفن، چک کردن ایمیل، یا حواس‌پرتی در طول جلسات درمانی نشان می‌دهد که به او اهمیت می‌دهد.
  5. مشاور به شما توضیح می دهد که چگونه می تواند به شما کمک کند، بهترین دکتر روانشناس در تهران مثال‌ های عینی ارائه می‌کند و به شما کمک می‌کند یاد بگیرید چگونه به خودتان کمک کنید، چه کاری باید انجام دهید و چگونه پیشرفت درمان را ارزیابی کنید.
  6. واضح است که تنها هدف درمانگر کمک به شماست. به عبارت دیگر، او روی برآورده کردن نیازهای خود تمرکز نمی کند، زیاد درباره خودش صحبت نمی کند، اطلاعات شخصی را که برای شما ارزش درمانی ندارد فاش نمی کند و از شما نمی خواهد که این کار را نکنید.
  7. درمانگر به شما کمک می کند تا با احساسات و خاطرات بسیار آسیب پذیر خود به روشی ایمن و درمانی، بدون آسیب رساندن مجدد به خودتان برخورد کنید. از آنجایی که شما و درمانگرتان با هم کار می کنید، درمانگر می داند که چه زمانی مناسب است با آن احساسات و خاطرات کار کند.

برای آشنایی با کلینیک روانشناسی در تهران می توانید به سایت پزشکا مراجعه فرمایید ، برای آشنایی بیشتر با بهترین کلینیک روانشناسی اینجا کلیک کنید تا با بهترین پزشکان و کلینیک ها در این زمینه آشنا شوید تا بتوانید بهترین پزشک متخصص خود را انتخاب کنید.

نکاتی برای انتخاب یک کلینیک و دکتر روانشناس خوب در تهران

شاید این سوال به ذهن شما خطور کرده باشد، خصوصیاتی که در بالا ذکر کردید توسط فردی که قبلاً به این روانشناس مراجعه کرده است قابل تشخیص است، اما من که برای اولین بار می خواهم به روانشناس مراجعه کنم چگونه بفهمم که آیا درمان خوب است یا خیر؟ برای انتخاب یک دکتر روانشناس خوب در تهران، رعایت مراحل زیر ممکن است مفید باشد.

  • در اینترنت جستجو کنید تا یک یا چند نفر را پیدا کنید یا از دوستان یا آشنایان خود بخواهید که شما را به کسی معرفی کنند.
  • پس از شناسایی یک یا چند مورد، رزومه آنها را به دقت بررسی کنید. هنگام بررسی رزومه خود چند نکته را در نظر داشته باشید. مهمترین سوال صحت رزومه است. به یاد داشته باشید که ادعاهای بیش از حد بزرگ به احتمال زیاد غیر واقعی هستند.
  • پس از بررسی و تایید رزومه فرد مورد نظر، باید مطمئن شوید که روانشناس منتخب برای حل مشکل شما تخصص دارد یا خیر؟
  • پس از تایید نهایی، یک جلسه مشاوره با درمانگر منتخب (حضوری یا تلفنی) داشته باشید.
  • بعد از این جلسه بررسی کنید که آیا اکثر معیارهای ذکر شده در این مقاله با این درمانگر وجود دارد؟ می توانید از تست تشخیصی یک روانشناس بالینی خوب استفاده کنید.
  • اگر فرد منتخب مورد تایید شما از نظر تخصص، تجربه و شخصیت باشد، می توانید روند درمان خود را با او آغاز کنید. تنها چیزی که باید در نظر داشته باشید این است که درمان معمولا در یک جلسه امکان پذیر نیست، بنابراین انتظار تغییرات عمده در مشکل خود را در جلسه اول نداشته باشید.

کلینیک روانشناسی در تهران

کلام آخر

در این مقاله سعی کرده ایم با معرفی ویژگی های یک روانشناس خوب، روند انتخاب روانشناس خوب در تهران را توضیح دهیم و به این سوال پاسخ دهیم که بهترین روانشناس تهران کیست. برای انجام  مشاوره، بهتر است با بهترین کلینیک روانشناس در ایران که در سایت پزشکا به شما معرفی کرده ایم مشورت کنید. در صورتی که خود و اطرافیان شما به سمت کلینیک های روانشناسی رفته اید تجربه خود را در کامنت ها با ما در میان بگذارید .

به نظر شما آیا قرار گذاشتن و آشنایی بیشتر درمانگر و مراجع صحیح است؟

  • این مطلب رپورتاژ آگهی است و مجله آنلاین عصر ۵شنبه صحت و یا عدم صحت مطلب فوق را تایید نمی‌کند و در قبال آن هیچ مسئولیتی ندارد.

۱۰۰%
  • عالی
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

20 + هجده =