آشنایی با +۵ مورد از شایع ترین معایب کاشت ابرو

90

تجربه ریزش مو در ناحیه ابرو ها تجربه ای چندان نادر نیست چرا که برخی از افراد بر اثر عوامل مختلفی همچون زمینه های ژنتیکی، ابتلا به برخی از بیماری ها و حتی مصرف برخی از دارو های خاص ممکن است تجربه ریزش ابرو را داشته باشند که از معایب این تجربه می توان به کاهش اعتماد به نفس اشاره کرد. امروزه روش های بسیاری برای بهبود وضعیت ابرو ها وجود دارد که برخی از این روش ها دائمی نبوده و مراجعه کنندگان پس از گذشت مدتی باید برای ترمیم نتیجه مجددا اقدام کنند.

یکی از روش های بازگرداندن زیبایی ابرو ها که امروزه توسط بسیاری از متخصصین توصیه می شود، عمل زیبایی کاشت ابرو است که دارای نتایجی دائمی بوده و به دلیل استفاده از بانک موی بدن خود افراد ظاهری طبیعی تر را به همراه خواهد داشت اما باید در نظر داشته باشید که عمل کاشت ابرو درست مانند هر عمل زیبایی و درمانی دیگری دارای معایبی است. در ادامه این مقاله ضمن بررسی روش کاشت فولیکول های مو در ناحیه ابرو به بررسی شایع ترین معایب کاشت ابرو می پردازیم.

لازم به ذکر است که عوارض و معایب کاشت ابرو درصورتی که مراجعه کننده از نکات مراقبتی قبل و بعد از عمل زیبایی پیروی کند، با احتمال بسیار کمتری بروز پیدا خواهند کرد و در شرایطی ممکن است مراجعه کننده تنها عوارض طبیعی کاشت ابرو را تجربه کند و عوارض نادر و مشکل زا را مشاهده نکند.

آشنایی با عمل زیبایی کاشت ابرو

کاشت ابرو در حقیقت در دسته جراحی های کاشت مو رشت قرار می گیرد چرا که این دو جراحی به صورت مشابه و یکسان اما در نواحی مختلف بدن انجام می شوند. در این جراحی زیبایی، فولیکول های مو از ناحیه های اهدا کننده بدن که با نام بانک مو شناخته می شوند، استخراج شده و در ناحیه مورد نظر جراحی که ابرو ها هستند کاشته می شوند.

هدف اصلی انجام این جراحی ترمیم و بهبود شکل ظاهری ابرو ها است که پس از انجام این عمل مراجعه کننده می تواند ابرو هایی با شکل زیبا تر و پر تر داشته باشد. لازم به ذکر است که ابرو های کاشته شده می توانند مانند دیگر موهای بدن رشد کرده در نتیجه افراد می توانند به این ابرو های جدید حالت دهند، آن ها را کوتاه کنند و حتی در صورت نیاز ابرو های خود را رنگ کنند.

کاشت ابرو با متد های مختلفی انجام می شود که بسیاری از این متد ها با کاشت مو مشابه هستند، از محبوب ترین متد های کاشت ابرو می توان به FUT، FUE و SUT اشاره کرد. تفاوت این متد ها در سبک استخراج فولیکول مو است چرا که در برخی از این متد ها فولیکول های مو به صورت مجزا استخراج و کاشته می شوند اما در برخی دیگر فولیکول های مو به صورت نواری همراه با پوست از بانک مو استخراج می شوند.

عوارض و معایب کاشت ابرو

کاشت ابرو رشت

همانطور که می دانید، هر عمل جراحی چه در حوزه زیبایی و چه در حوزه درمانی دارای عوارض و معایبی خواهد بود که درصورت رعایت نکات و توصیه های مراقبتی احتمال بروز این عوارض کاهش پیدا خواهد کرد. در ادامه به بررسی برخی از مهم ترین و شایع ترین عوارض جراحی کاشت ابرو رشت می پردازیم تا شما ضمن آشنایی با این عارضه ها، بتوانید درصورت مشاهده هر یک از عوارض آن را شناسایی کرده و در جهت رفع آن اقدام کنید.

  1. قرمز شدن پوست

یکی از شایع ترین عوارض و معایب کاشت ابرو، قرمز شدن پوست پس از انجام جراحی است که این عارضه کاملا طبیعی بوده چرا که پس از گذشت چند روز، لکه ها و قرمزی به صورت کامل محو خواهند شد و پوست شما به حالت عادی باز خواهد گشت. در نظر داشته باشید که اگر این قرمزی و لکه ها تا مدت طولانی ادامه داشتند و اثری از بهبود مشاهده نمی شد، باید در اولین فرصت به پزشک متخصص مراجعه کنید تا از بروز مشکل و شدید تر شدن این عارضه جلوگیری کنید.

  1. خونریزی

یکی دیگر از عوارض احتمالی کاشت ابرو، خونریزی است که برای جلوگیری از بروز این عارضه، پزشک متخصص ممکن است توصیه کند که پیش از انجام عمل از مصرف داروهای رقیق کننده خون مانند آسپرین خودداری کنید.

  1. ظاهر ناخوشایند ابرو ها

عوارض و معایب کاشت ابرو

یکی از مهم ترین معایب کاشت ابرو را می توان ظاهر ناخوشایند ابرو ها پس از جراحی دانست. باید در نظر داشته باشید که اگر متد استفاده شده برای کاشت مناسب شما نباشد و یا پزشک متخصص مهارت مورد نیاز را نداشته باشد، ممکن است این مشکل را پس از انجام کاشت ابرو تجربه کنید.

اهمیت ظاهر ابرو ها باعث می شود تا به شما توصیه کنیم که پیش از انجام این جراحی زیبایی، از تخصص کلینیک و مهارت پزشک اطمینان حاصل کنید تا از بروز عوارض این چنین جلوگیری کنید چرا که درصورتی که کاشت به صورت اصولی انجام نشود، ابرو ها در حالت عمودی و نامطلوب رشد خواهد کرد و ظاهری ناخوشایند به وجود خواهند آورد.

  1. تفاوت رنگ ابرو های کاشته شده

موهای ابرو با موهای دیگر نواحی بدن متفاوت است و بدین دلیل برای کاشت ابرو، فولیکول های مورد نیاز برای کاشت را از پشت گوش استخراج می کنند و در این راستا ممکن است در شرایطی ابرو های کاشته شده دارای تفاوت رنگ با ابروهای اصلی شما داشته باشند.

برای جلوگیری از بروز این عارضه، شما می توانید هر چند وقت یکبار ابروهای خود را رنگ کنید تا بتوانید زیبایی و تناسب را در ابروهای خود حفظ کنید.

  1. احساس خارش

یکی دیگر از عوارض و معایب کاشت ابرو، احساس خارش در ناحیه کاشت ابرو است که نشان دهنده شروع فرآیند ترمیم زخم ها است در نتیجه این تجربه کاملا طبیعی بوده و نشان دهنده به درستی پیش رفتن دوران نقاهت پس از عمل کاشت ابرو است. برای جلوگیری از تشدید این عارضه و کاهش احساس ناراحتی می توانید از کمپرس سرد در ناحیه ای که دچار خارش شده است استفاده کنید اما باید در نظر داشته باشید که اگر احساس خارش از حد تحمل شدید تر شود باید برای مصرف داروهایی مانند آنتی هیستامین به پزشک متخصص مراجعه کنید.

  1. ریزش مو

ریزش مو در محل اهدا کننده یا همان بانک مو یکی دیگر از معایب کاشت ابرو است که این ریزش معمولا بالا و زیر خط بخیه در محل اهدا کننده مشاهده می شود. باید در نظر داشته باشید که این عارضه کاملا طبیعی است و پس از گذشت مدتی خود به خود برطرف خواهد شد. معمولا پس از گذشت ۳ الی ۴ روز پس از مشاهده این عارضه، موهای جدید در این ناحیه رشد خواهند کرد.

 

 

  • این مطلب رپورتاژ آگهی است و مجله آنلاین عصر ۵شنبه صحت و یا عدم صحت مطلب فوق را تایید نمی‌کند و در قبال آن هیچ مسئولیتی ندارد
۱۰۰%
  • عالی
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

هفت + 20 =