با توجه به پیشرفت سریع تکنولوژیهایی مثل گوشیهای هوشمند تلفن همراه، امروزه بسیاری از افراد در سرتاسر جهان به شبکه اینترنت دسترسی دارند. همین دسترسی موجب شده که بخشهای مختلف زندگی انسانها دچار تحولات متعددی شود. همهگیری جهانی ویروس کرونا نیز به این تحولات دامن زده است. یکی از این تحولات ظهور انواع ابزارهای کسب درآمد از طریق اینترنت است که در این مطلب به انواع روش های کسب درآمد از طریق اینترنت مانند راه اندازی فروشگاه اینترنتی، فریلنسری، برگزاری رویداد مجازی و… اشاره خواهیم کرد. امروزه به کمک این ابزارها بسیاری از افراد برای امرار معاش خود به صورت جزئی و یا کلی رو به استفاده از اینترنت آوردهاند. در این مطلب مروری بر انواع ابزارهای کسب درآمد از اینترنت خواهیم داشت تا در صورت نیاز بهتر بتوانیم وارد این حوزه شویم.
۱۱ ابزار برای کسب درآمد از طریق اینترنت
-
راهاندازی فروشگاه اینترنتی؛ کسب و کار قدیمی بر بستر جدید
احتمالا اولین مورد از ابزارهای کسب درآمد از طریق اینترنت که به ذهن افراد میرسد، راهاندازی فروشگاه اینترنتی است. در حقیقت در اینجا با همان شکل کسب و کارهای قدیمی مواجه هستیم که حالا بر بستری جدید صورت میگیرد. برای مثال فروش جواهر بدلی که پیشتر در مغازهها یا بساط دستفروشیها انجام میشد، هماکنون در فروشگاههای اینترنتی در بسترهایی همچون اینستاگرام صورت میگیرد.
-
فریلنسری؛ انتخابی با مزایا و معایب خود
فریلنسری یعنی اینکه شما به صورت آزاد و نه قراردادی (به خصوص بلند مدت) با یک مجموعه، کاری را بر اساس مهارتهای خوددر منزل برای یک کارفرما انجام دهید. استفاده از اینترنت و پیوندهای اینترنتی بستر اصلی شکلگیری و رونق این شکل از کار کردن بوده است.
-
تبلیغات در اینستاگرام؛ ابزاری پرمخاطب
بنا بر بعضی آمارها تنها در کشورمان شبکه اجتماعی اینستاگرام چیزی نزدیک به ۲۴ میلیون کاربر دارد. در نتیجه این شبکه اجتماعی بستر مناسبی برای انواع تبلیغات است. شما میتوانید با افتتاح یک صفحه در اینستاگرام و افزایش تعداد دنبالکنندگان آن تا حد مطلوب (معمولا بیش از ۱۰ هزار نفر)، از کسب و کارهای فعال در اینستاگرام و یا حتی خارج از آن تبلیغات قبول کرده و در نتیجه کسب درآمد کنید.
-
تدریس مجازی در پلتفرمهای مختلف
با توجه به رشد استفاده از اینترنت، تدریس بر بستر فضای مجازی به خصوص پس از دوران همهگیری ویروس کرونا، به یکی از متداولترین ابزارهای کسب درآمد از طریق اینترنت تبدیل شده است. شما ممکن است بر یکی از دروس مدرسه یا دانشگاه تسلط داشته و یا با مهارتی مانند سئو یا ترجمه آشنا باشید. در این صورت میتوانید بر یکی از بسترهای برگزاری کلاس آنلاین، به تدریس بپردازید.
-
طراحی اپیلیکیشن؛ محصولی از خلاقیت و دانش
استفاده از فضای مجازی، نیاز به انواع اپیکیشنها دارد که به نحوی به عنوان واسطه میان کاربر و بخشهای مختلف نت عمل میکنند. شما میتوانید با کسب دانش برنامهنویسی و طراحی این اپیکیشنها، از راه طراحی این اپکیشنها برای خود کسب درآمد کنید.
-
ارائه خدمات مشاوره در بستر اینترنت
ممکن است شما در زمینههایی همچون مسائل روانشناسی، صاحب دانش باشید. در این صورت یکی از گزینههایی که میتواند در اختیار شما قرار گیرد، این است که در یکی از بسترهای فضای مجازی، به افرادی که به مشاره نیاز دارند، ارائه خدمت کرده و کسب درآمد کنید.
-
فعالیت در زمینه امنیت شبکه
یکی از مباحثی که امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته، امنیت فعالیت فضای مجازی است. افرادی که دانش کافی را داشته باشند، میتوانند در این حوزه فعال شده و با کمک به تامین امنیت صفحههای شبکههای اجتماعی و یا سایتها، کسب درآمد کنند.
-
طراحی سایت؛ یکی از ابزارهای کسب درآمد از طریق اینترنت
امروزه بازار نسبتا پررونقی برای طراحی سایتها ایجاد شده است. بسیاری از افراد با اینکه مایل هستند در فضای مجازی فعالیت کنند، اما از دانش و مهارت کافی برای طراحی وبسایتی برای کسب و کار خود برخوردار نیستند. اینجاست که نوبت به رجوع به متخصصان در حوزه طراحی سایت میرسد. در نتیجه اگر شما بتوانید با جنبههای مختلف طراحی سایت آشنا شوید، میتوانید جریانی دائمی و قابل توجه از درآمد برای خود ایجاد کنید.
-
مدیریت صفحات شبکههای اجتماعی
گاهی افراد یک کسب و کار در یک شبکه اجتماعی ایجاد میکنند؛ با این حال خود قادر به رسیدگی به تمام کارهای مربوط به آن نیستند. برای مثال ممکن است یک نفر به تنهایی نتواند به امور یک کانال تلگرامی که محصولات آن روزانهها دهها مشتری دارند، به طور مناسب رسیدگی کند. در این شرایط معمولا فرد دیگری به عنوان پشتیبان یا ادمین استخدام میشود. ایفای نقش به عنوان ادمین و پاسخگویی به مشتریان، امروزه به یکی از ابزارهای کسب درآمد از طریق اینترنت تبدیل شده که نیاز به دانش و تخصصی خاصی هم ندارد.
-
کسب درآمد از گوگل ادسنس
نوبت به یکی از محبوبترین ابزارهای کسب درآمد از اینترنت میرسد. احتمالا شما نیز در مراجعه به وبسایت یوتیوب، با تبلیغاتی در آغاز یا حتی میانه ویدئوها مواجه شدهاید. همانطور که میدانید به ازای هر تعداد بازدید که یک ویدئوی یوتیوب توام بر روی این بستر دارد، مقداری درآمد برای صاحب آن کانال یوتیوب ایجاد میشود. این روش دشواریهای خود را دارد و به همان میزان که گفتیم محبوب است، احتمالا مورد استفاده همه قرار نمیگیرد. با این حال درآمد نسبتا خوبی که در بلندمدت از این روش نصیب فرد میشود، از جذابیتهای آن است.
-
برگزاری وبینار در بسترهای مجازی
برگزاری وبینار یکی از ابزارهای کسب درآمد از اینترنت است که چندان متداول نیست؛ با این حال به مرور اقبال بیشتری متوجه آن میشود. وبینار در اصل ترکیبی از دو واژه وب و سمینار است. در جریان وبینارها، افراد درباره یک موضوع سخنرانی کرده و دانش و تجربه خود را در آن حوزه به مخاطبین وبینار انتقال میدهند.
از وبینارها به دو طریق میتوان کسب درآمد داشت: یکی فروش بلیط از طریق بسترهای متفاوتی که در اینترنت به این منظور فعالیت میکنند و دیگری ضبط جلسه وبینار و فروش آن. خوشبختانه سامانه الوکام هر دو این امکانهای را برای شما فراهم کرده است. شما میتوانید به سادگی و با امکانات متنوعی که بر بستر این سامانه فراهم شده، دست به فروش بلیط برای وبینار خود و یا فروش فایل ضبط شده آن بزنید.
-
کسب درآمد از اینترنت؛ فرصتی که نباید از دست داد
با توجه به اوضاع اقتصادی و همچنین سختیهای کاریابی به شیوه سنتی آن، استفاده از اینترنت چه در قالب شغل اول و چه یک منبع فرعی درآمد، میتواند گزینه مناسب برای امرار معاش سادهتر باشد. گوناگونی ابزارهای کسب درآمد از اینترنت یکی از مزایایی است که بسیاری را به کسب درآمد از این فضا مشتاق میکند. سامانه الوکام نیز با توجه به امکانات متعددی دارد، بستری است که میتوان در آن با برگزاری کلاس، وبینار و انواع جلسات، کسب درآمد کرد. برای آشنایی هر چه بیشتر با امکانات این سامانه، همین امروز به سایت ما مراجعه کنید.
- این مطلب رپورتاژ آگهی است و مجله آنلاین عصر ۵شنبه صحت و یا عدم صحت مطلب فوق را تایید نمیکند و در قبال آن هیچ مسئولیتی ندارد.
مدرسین خصوصی به راحتی میتونن با کلاس آنلاین پول در بیارن
الوکام گزینه خوبیه بنظرم … هزینه ش مناسبه و خیلی راحت بود برای من
من پیشنهاد میکنم به دوستانی که فعالیت آنلاین دارن