۶ دلیل اصلی شکست کسب و کارهای جدید

68

گزارش شده است بیش از نیمی از شکست کسب کارهای جدید در سال اول اتفاق می‌افتد. با توجه به داده‌های اداره آمار مشاغل ایالات متحده (BLS) لزوماً این مسئله درست نیست. داده‌های BLS نشان می‌دهد تقریباً ۲۰ درصد از مشاغل جدید در طول دو سال اول باز شدنشان، ۴۵ درصد در طول پنج سال اول و ۶۵ درصد در طول ده سال اول با شکست مواجه می‌شوند. تنها ۲۵ درصد از مشاغل جدید به ۱۵ سال یا بیشتر می‌رسند. این آمار در طول زمان تغییر چندانی نداشته و از دهه ۱۹۹۰ نسبتاً ثابت بوده است. اگرچه باورهای عجیب بهتر از باورهای رایج است، باز هم مشاغل زیادی وجود دارند که هر ساله تعطیل می‌شوند.

بر اساس BLS، کارآفرینان ۸۴۳۳۲۰ شغل جدید را در سال منتهی به مارس ۲۰۲۱ راه اندازی کردند. با توجه به داده های تاریخی، می‌توان انتظار داشت که تقریباً ۱۶۸۶۶۴ مورد از این مشاغل در دو سال اول شکست بخورند. با برنامه ریزی مناسب، بودجه و انعطاف پذیری، کسب و کارها شانس بیشتری برای موفقیت خواهند داشت. در اینجا بزرگترین اشتباهاتی که استارت آپ ها می‌توانند مرتکب شوند، مرور می‌شود و نحوه افزایش شانس موفقیت بیان می‌شود.

۶ دلیل اصلی شکست کسب و کارهای جدید

شکست کسب و کارهای جدید

  1. عدم بررسی بازار

خب شما همیشه می‌خواستید یک بنگاه معاملات املاک باز کنید و در نهایت، ابزار این کار را در اختیار دارید، اما این واقعیت که اقتصاد بازار مسکن و منطقه‌ای که می‌خواهید در رکود قرار دارد، میلتان را برای باز کردن بنگاه کور می‌کند. کار در بنگاه‌ها در حال حاضر اشباع شده و وارد شدن به آن بسیار سخت است. این اشتباهی است که از همان ابتدا باعث شکست می‌شود. باید یک نیاز نوظهور یا برآورده نشده را در بازار پیدا کنید و بعد از آن، به جای این که سعی کنید کالا یا خدماتتان را وارد بازار کنید، این نیاز را در بازار رفع کنید. برطرف کردن نیاز بسیار ساده تر از ایجاد نیاز و متقاعد کردن افراد برای خرج کردن پول در آن، است.

  1. مشکلات طرح کسب و کار

یک بیزینس پلن مستحکم و واقع بینانه، اساس یک کسب و کار موفق است. در این طرح، اهداف قابل دستیابی برای کسب و کار، نحوه رسیدن به این اهداف و مشکلات و راه‌حل‌های احتمالی را ترسیم خواهید کرد. این طرح با تحقیق و نظرسنجی نیازهای کسب و کار را مشخص می‌کند. هزینه‌ها و ورودی‌های مورد نیاز برای کسب و کارتان را تعیین و استراتژی‌ها و زمان‌بندی‌‌هایی که باید اجرا و برآورده شوند، ترسیم می‌کند.

وقتی برنامه‌ای دارید باید آن را دنبال کنید. اگر مخارجتان را دوبرابر کنید یا استراتژی‌تان را تغییر دهید، خواهان شکست هستید. به لیزینس پلن خود پایبند باشید مگر در صورتی که متوجه شوید طرح کسب و کار شما بسیار اشتباه است. اگر اشتباه است بهتر است به جای تغییر نحوه انجام کسب و کارتان بر اساس مشاهدات سریع، ببینید مشکل کجاست، همان را اصلاح کنید و یک برنامه جدید را دنبال کنید. هر چه اشتباهات بیشتری مرتکب شوید، هزینه کارتان بیشتر شده و احتمال شکست بیشتر می‌شود.

  1. بودجه بسیار کم

اگر شرکتی راه اندازی کرده‌اید و هیچ چیز رو به راه نیست و سرمایه کمی دارید و کسب و کارتان با مشکل مواجه شده، در موقعیت خوبی برای درخواست وام نیستید، اگر همان ابتدا واقع‌بین باشید، می‌توانید با پول کافی برنامه ریزی کنید تا جایی دوام بیاورید که کسب و کارتان را راه اندازی کنید و پول نقد به جریان بیفتد.

تلاش برای افزایش موقعیت مالی در ابتدای کار، ممکن است به این معنا باشد که تجارت شما هرگز درست از آب در نمی‌آید و شما همچنان پول نقد زیادی را باید بازپرداخت کنید.

  1. موقعیت مکانی نادرست، حضور اینترنتی و بازاریابی

اگر کسب وکارتان وابسته به مکان باشد، داشتن یک موقعیت مکانی بد، به شما ضربه خواهد زد. با این حال، داشتن اینترنت ضعیف هم به همان اندازه خطرناک است. این روزها، حضور شما در فضای وب و قدرت رسانه‌های اجتماعی‌ می‌تواند به اندازه موقعیت فیزیکی شرکت در یک منطقه خرید، مهم باشد. حضور آنلاین، به افراد امکان می‌دهد بتوانند کسب و کارشان را معرفی و ارائه کنند. بنابراین، در دسترس بودن و دیده شدن کسب و کار قدم مهم بعدی است.

شبیه بازاریابی است. نه تنها باید مطمئن شوید بازاریابی به مردم می‌رسد، بلکه باید به افراد مناسب برسد. پس مطمئن شوید نوع بازاریابی با مخاطبانی که قصد دارید به آنها دسترسی پیدا کنید، همخوانی دارد. بیلبوردهای بزرگ ممکن است برای یک شرکت اینترنتی راه مناسبی نباشد، همانطور که تبلیغات آنلاین ممکن است برای تجارت سنگین ساختمانی راه خوبی نباشد. اگر نیاز از قبل ایجاد شده است، مطمئن شوید که به مخاطبانی دسترسی دارید که به کالا یا خدماتتان نیاز دارند.

  1. سرسخت باشید

وقتی برنامه ریزی کردید، کسب و کارتان را راه اندازی کردید و مشتریان خود را به دست آوردید، مغرور نشوید. نیازی که برآورده می‌کنید ممکن است همیشه وجود نداشته باشد. بازار را زیر نظر بگیرید و بدانید چه زمان ممکن است به تغییر بیزینس پلن نیاز پیدا کنید. قرار گرفتن در صدر روندها به شما زمان زیادی برای تنظیم استراتژی‌تان می‌دهد به طوری که موفق بمانید. فقط باید به صنعت موسیقی یا ویدئوهای پرفروش نگاه کنید تا بدانید صنایع موفق چقدر ممکن است دستخوش تغییرات عظیم شوند.

  1. گسترس بسیار سریع

حال که کسب و کارتان راه اندازی و موفق شده است، زمان گسترش آن فرا رسیده، اما باید برای گسترش طوری رفتار کنید که انگار همه چیز را از نو شروع کرده‌اید. اگر در حال گسترش دامنه کسب و کارتان هستید، مطمئن شوید که حوزه‌ها و بازارهایی که اکنون به آن دسترسی دارید، می‌شناسید. اگر در حال گسترش دامنه و تمرکز کسب و کارتان هستید، مطمئن شوید کالاها، خدمات و مصرف کننده مورد نظر جدیدتان را به همان اندازه کسب و کار موفق فعلی تان می‌شناسید. وقتی یک کسب و کار خیلی سریع گسترش می‌یابد و به تحقیقات، استراتژی و برنامه‌ریزی توجه نمی‌کند، خروج منابع مالی کسب و کار (های) شکست خورده، می‌تواند کل شرکت را غرق کند.

اگرچه میزان شکست کسب و کار در دو سال اول حدود ۲۰ درصد است، به این معنا نیست که شماهم باید شکست بخورید. با تحقیق، برنامه ریزی و انعطاف پذیری می‌توانید از تله‌های کسب و کارهای جدید دوری کنید و بخشی از آن ۲۵ درصدی باشید که کسب و کارشان را به ۱۵ سال و بیشتر می‌رسانند.

۱۰۰%
عالی
  • عالی
1 نظر
  1. نیلوفر می گوید

    به نظرم یکی از اصلی ترین دلایل شکست یک کسب و کار عدم مدیریت منابع انسانی هستش.استفاده درست یا نادرست از سرمایه های انسانی تعیین کننده موفقیت یا شکست یک بیزنس هستش.الان دیگه با وجود سیستم های مدیریت منابع انسانی سجایانگار نیازی نیست تحصیلات اکادمیک تو این زمینه داشتیم باشه خیلی راحت با این نرم افزارها میتونیم کارهارو مدیریت کنیم

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سه × دو =