معرفی انواع نمای ساختمان و روش اجرای آنها  

31

در هنگام مشاهده یک ساختمان اولین قسمتی که جلب توجه می‌ کند نمای ساختمان است. به گفته کارشناسان طراحی نمای مدرن این بخش در واقع همان هسته اصلی و مهمترین بخش ساختمان به شمار می رود. هر چقدر که نما با استفاده از متریال های باکیفیتی ساخته شود ایمنی بیشتری را به همراه دارد. در کنار این موضوع نمای شیک و زیبا بافت شهری را نیز بسیار زیبا تر می کند.

امروزه طراحی نمای ساختمان با حساسیت بیشتری به نسبت قبل انجام می شود. تمامی مراحل اجرای نما با رعایت کامل اصول و به شیوه نوین در حال انجام است. به دلیل وجود انواع نمای ساختمان می توان با توجه به قسمت های مختلف انتخاب آن را انجام داد. برای اینکه اطلاعات بیشتری را در خصوص طراحی مدرن ساختمان و شیوه اجرای هر کدام بدست آورید با ما در ادامه همراه شوید.

انواع نمای ساختمان

در صورتی که به نمای ساختمان های مختلف توجه کرده اید حتما به این نتیجه رسیده اید که نمای ساختمان های مختلف متفاوت است. در سطح شهر ساختمان های تجاری، مسکونی، اداری و… وجود دارد که برای آنها می توان از نماهای زیر استفاده کرد.

  • نمای کامپوزیتی: یکی از بهترین نماهایی بوده که متخصصین در زمینه مشاوره طراحی داخلی آن را پیشنهاد می کنند. برای اجرای این نما از ورقه های کامپوزیت استفاده می شود و به همین خاطر به این نام شهرت دارد. رنگ بندی این ورقه ها بسیار زیاد است به همین خاطر می توان با کمک آن ترکیب رنک فوق العاده را به اجرا درآورد.
  • نمای سیمانی: برای اجرای این نما در ساختمان انتخاب ملات با کیفیت و قوی از اهمیت بالایی برخوردار است. به راحتی می توان این نما را در یک ساختمان اجرا کرد. میزان هزینه های تمام شده برای اجرای نمای سیمانی نیز بسیار کمتر از نماهای دیگر است.
  • نمای سنگی: می توان از سنگ های مختلفی برای اجرای این نما استفاده کرد. اکثر افراد برای اجرای این نما سنگ هایی همچون مرمر و یا گرانیت را به کار می برند. این نوع سنگ ها مقاومت زیادی داشته و زیبایی آن نیز خیره کننده است.
  • نمای شیشه ای: از نظر کارشناسان طراحی نمای مدرن این نوع نما را می توان در تمام ساختمان ها استفاده کرد. به صورت رایج برای اجرای این نما شیشه هایی همچون سکوریت کاربرد دارد. با توجه به آنکه امکان عبور نور و گرما از درون این شیشه ها امکان پذیر است این دو در فضای داخلی قابل تامین است. میزان مصرف انرژی با اجرای نمای شیشه ای کاهش پیدا می کند.
  • نمای نانو: اجرای این نما اخیرا در زندگی انسان ها محبوبیت ویژه ای پیدا کرده است. این نما همچون عایقی بوده که بر روی سطح قرار می گیرد. میزان مقاومت نمای نانو در برابر رطوبت و همچنین عوامل محیطی مختلف بسیار زیاد است.
  • نمای منونولیت: در صورتی که برای اجرای نما از سنگ هایی همچون سنگ گرانیتی و کوارتز به صورت همزمان استفاده شود به آن نمای منونولیت گفته می شود. مقاومت این نما در برابر اشعه فرابنفش خورشیدی فوق العاده بالا است. هر گونه خرابی در این نما را می توان به راحتی در زمانی کوتاه تعمیر کرد.

قیمت انواع نمای ساختمان

قیمت انواع نمای ساختمان

یکی از مهمترین موضوعاتی که کارشناسان مشاوره و طراحی داخلی در خصوص آن مشاوره می دهند قیمت نمای ساختمان است. همانطور که می دانید متریال و همچنین تمامی مواد اولیه مورد استفاده در نماهای گوناگون با یکدیگر فرق می کند. از طرفی متراژ هر کدام از نما نیز متفاوت است. ساختمان های بزرگ هزینه های بیشتری را بابت نما می طلبد. در مجموع می توان گفت افراد باید نوع نما و روش اجرای آن را مشخص کرده تا مشاوران بتوانند اطلاعات دقیقی در خصوص نما در اختیارشان بگذارند.

مشخصات فنی نمای ساختمان مناسب

بهترین نمای ساختمان از دید متخصصین طراحی نمای مدرن آن بوده که علاوه بر زیبا بودن عایق خوب گرما و صوت نیز محسوب می شود. مقاومت بسیار زیادی در برابر زلزله داشته و در برابر شرایط نامساعد جوی دیگر نیز تغییر نمی کند.

در مقابل ضربات شدیدی که به آن وارد شده نیز مقاومت فوق العاده دارد. باران اسیدی نیز موجب ایجاد خوردگی و بروز شکستگی در آن نمی شود. این نما در فصل زمستان که هوا بسیار سرد بوده یخ نمی زند. در فصل تابستان نیز گرمای محیط را به داخل منتشر نمی کند.

در صورت بروز آتش سوزی نیز با سرعت بسیار کمی آتش گرفته و از خود مقاومت نشان می دهد. به خاطر انعطاف پذیری بالای آن می توان به راحتی و به شکل مورد دلخواه خود آن را اجرا کرد. تمامی مصالح و موادی که برای نصب آن لازم بوده در دسترس همگان قرار دارد.

شرکت ما با داشتن بهترین کارشناسان در زمینه طراحی مدرن ساختمان اطلاعات بسیار جامعی را در اختیار شما قرار می دهند. می توانید با استفاده از خدمات این شرکت در مجموع برای ساختمان خود بهترین نما را انتخاب کنید.

  • این مطلب رپورتاژ آگهی است و مجله آنلاین عصر ۵شنبه صحت و یا عدم صحت مطلب فوق را تایید نمی‌کند و در قبال آن هیچ مسئولیتی ندارد.
۱۰۰%
  • عالی
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

18 − سیزده =